Mentale begeleiding voor (top)sporters

Mentale weerbaarheid opbouwen en zelfvertrouwen ontwikkelen in prestaties onder druk. Jij controleert jouw omgeving en niet andersom.

5 uit 5 op basis van 20+ reviews
Zelfvertrouwen ontwikkelen
Leer op jezelf te vertrouwen op belangrijke momenten. Jij controleert jouw omgeving, niet andersom. Leg de focus op wat er toe doet en bepaal je eigen koers.
Presteren onder druk
Misschien ervaar je wedstrijddruk of voel je je niet comfortabel tijdens het spelen van wedstrijden. Wat kan je doen om je zelfvertrouwen op te bouwen om beter te kunnen sporten?
Mentale weerbaarheid
De prestatiebegeleiding wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Samen gaan wij krachtig uitdagingen aan om je sportprestaties naar een hoger level te tillen.
Begeleiding van (ex)topsporter
Als voormalig profvoetballer van o.a. AFC Ajax, NAC Breda en College of Charleston weet ik wat het is om te moeten presteren onder druk.

Beter presteren, je beter voelen, meer voor elkaar

Sportpsychologie is een tak uit de wetenschap die zich bezighoudt met de mentale aspecten binnen de sport. Sportpsychologie bestudeert gedrag in situaties van sport en bewegen (Bron: Wikipedia). Binnen de sportpsychologie wordt er gefocust op het welbevinden en optimaal presteren van atleten. Hierin is er aandacht voor bepaalde mentale factoren die van invloed zijn op de prestatie van een sporter zoals zelfvertrouwen, motivatie, angst, wedstrijdspanning en doorzettingsvermogen.

Individuele mentale begeleiding voor sporters

Mentale weerbaarheid opbouwen en zelfvertrouwen ontwikkelen in prestaties onder druk. Jij controleert jouw omgeving en niet andersom. Leer de connectie tussen gedachtenpatronen en fysieke prestaties herkennen en leer op je best te presteren op belangrijke momenten. De prestatiebegeleiding wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Samen gaan wij krachtig uitdagingen aan om je sportprestaties naar een hoger level te tillen.

Kennismaken? Plan je gratis intake gesprek
reviews

Mijn klanten aan het woord

"Bedankt voor alles! Ik heb veel geleerd in een korte tijd. "

Walter
voetballer

"Ik zit weer in m’n flow, het voelt alsof ik de wereld weer aan kan…  en dat kan ik ook. Bedankt Daan!"

Jelle
voetballer

"Waarom ben ik niet eerder gekomen. Ik wist niet dat doelen stellen zo krachtig is. Bedankt man!"

Thomas
voetballer

“Mijn missie is om jou te helpen met het behalen van je sportieve doelen.”

Ik help sporters met het optimaliseren van hun prestaties door het aanleren van mentale technieken waarmee je sneller vooruitgang kunt boeken en veel tijd en energie kunt besparen, zelfs al voetbal je op topniveau.

Plan een gratis consult in

Ben jij klaar voor een nieuwe stap ?

Wil jij een betere sporter worden? Het beste uit jezelf halen is waar jij voor gaat, toch? Dus als je meer wil leren over mentale training en het verbeteren van jouw sportprestaties dan ben je hier aan het juiste adres!

Presteren onder druk
Kortom: voor iedereen die wil leren onder druk optimaal te presteren en hun ouders, trainers en begeleiders die mentaliteit effectiever willen leren beïnvloeden.
Zelfvertrouwen ontwikkelen
Leer op jezelf te vertrouwen op belangrijke momenten. Jij controleert jouw omgeving, niet andersom. Leg de focus op wat er toe doet en bepaal je eigen koers.
1 op 1 begeleiding
Samen met mij ga jij aan de slag op het gebied van sporten, voeding en mindset.
KLAar voor de start?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Thank you! Your submission has been received!
Oeps. Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Resultaatgerichte trainingen
Topniveau
Gratis eerste consult