Individuele/privé voetbaltraining

Verbeter je voetbaltechniek waarmee je je kunt onderscheiden op het veld. Mijn trainingen optimaliseren je technische vaardigheden, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Maak dus snel een afspraak voor een intakegesprek, want als je met Daan traint, train je om te winnen.

Werk aan je doelen
Tijdens de privé training werken we aan je persoonlijke doelen. Voorbeelden hiervan zijn: Conditie verbeteren, je schot verbeteren, zelfvertrouwen vergroten.

Voor wie?
Een privé training is eigenlijk voor iedereen, maar we hebben bijzonder goede ervaring met jeugdspelers die naar BVO clubs gaan en met topamateurs en professionals die terugkeren na een blessure.
Gemakkelijk bereikbaar
De trainingslocatie is Frans Otten Stadion. Een prachtige locatie die makkelijk bereikbaar is.
Begeleiding van (ex)topsporter
Als voormalig profvoetballer van o.a. AFC Ajax, NAC Breda en College of Charleston weet ik wat het is om te moeten presteren onder druk.

Ontwikkel jezelf als voetballer en behaal je doelstellingen

Privé voetbaltraining is voor spelers die zich willen door ontwikkelen, persoonlijke doelen hebben om beter te willen worden. In overleg gaan we bespreken waarin jij je wilt verbeteren en gaan we voor jouw een specifiek programma maken waarin ik je zal helpen om je doelen te bereiken.

Ik bied hierin ook specifieke trainingen tijdens de zomer/wintervakantie om alvast een juiste basis te leggen voor je fitheid en om goed voor de start te komen tijdens de voorbereiding.

Wat bepaalt succes?

Gebleken uit onderzoek is dat naast het fysieke (16%), het technische(22%) en het tactische (22%) aspect, juist het mentale aspect voor 30% van invloed is op je prestatie die je kunt leveren.

Juist dit mentale stuk bepaalt of je in de top mee kunt van het hedendaagse voetbal of dat je af moet haken. Toch is dit belangrijke onderdeel zeker ook te trainen. Ik bied je ook de mogelijkheid om je hierin te ontwikkelen. Wil je graag werken aan je zelf(vertrouwen), jezelf beter leren focussen, je spanningen beter onder controle kunnen houden, goede doelen kunnen opstellen en je motivatie optimaal houden?

Kennismaken? Plan je gratis intake gesprek

“Mijn missie is om jou te helpen met het behalen van je sportieve doelen.”

Ik ga helpen jou sterker, mobieler en fitter te maken. Aan de hand van jouw doel, leeftijd, fysieke gezondheid gaat een personal trainer aan de slag met het opzetten van een passend schema dat volledig is afgestemd op jou.

Plan een gratis eerste consult in

Ben jij klaar voor een nieuwe stap ?

Een training in klein groepsverband, dus met 2 of 3 spelers is ook een prima alternatief. Zeker als de spelers samen in een team spelen, levert dit een enorme toegevoegde waarde op de standaard club trainingen. Uiteraard geldt dit ook als privé training, waarbij de kosten gedeeld worden over de verschillende spelers.

Presteren onder druk
Kortom: voor iedereen die wil leren onder druk optimaal te presteren en hun ouders, trainers en begeleiders die mentaliteit effectiever willen leren beïnvloeden.
Fysiek sterker worden
Aan de hand van jouw wensen en doelen werken we aan je persoonlijke plan. We werken aan je houding, techniek, kracht, uithoudingsvermogen en vetverlies.
1 op 1 begeleiding
Samen met mij ga jij aan de slag op het gebied van sporten, voeding en mindset.
KLAar voor de start?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Thank you! Your submission has been received!
Er iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Resultaatgerichte trainingen
1 op 1 begeleiding
Geen resultaat = geld terug