“Mijn missie is om jou te helpen met het behalen van je sportieve doelen.”

Ik ben Daan. Als voetballer heb ik bij o.a. AFC Ajax, NAC Breda en College of Charleston gespeeld. Op 20- jarige leeftijd besloot ik om het profvoetbal in te ruilen voor een combinatie van universitair voetbal en een bachelor psychologie in Charleston, South Carolina (US).

Ik ben geïnteresseerd in atletische prestatie onder druk en hoe atleten hun geest en lichaam kunnen sturen om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. Verder was ik mij altijd zeer bewust van de invloed van mijn mentale gesteldheid op mijn eigen atletische prestaties. Hierdoor viel mijn keuze op een psychologie bachelor en specialiseerde ik mij vervolgens met een MSc Human Movement Science in sportpsychologie.

Mijn missie is om sporters en atleten zowel fysiek als mentaal de begeleiding te geven die ze verdienen. Dit doe ik door mensen te helpen hun fysieke grenzen te verleggen en uitdagingen met positieve energie aan te gaan.

Mijn missie.

Ik wil atleten inzichten geven in wat ze motiveert en waar ze plezier uit halen. Ik geloof dat met de juiste sturing van de geest, het lichaam in staat is om boven verwachting prestatie te leveren en dat iedere atleet kan presteren onder druk. Mijn doel is om ze hierbij te begeleiden, hun atletische prestatie te optimaliseren en spelvreugde te behouden.

Verder, wil ik sporters helpen vitaal en veerkrachtig in het leven te staan door ze met een lach net een stap harder te laten gaan dan ze denken te kunnen. Ik wil ze inspireren om fitter te worden en energieker door het leven te gaan door middel van sport.
FAQ

Veelgestelde vragen

Kan ik ook een PT sessie aanvragen met meerdere personen?

Ja dat kan. Personal betekent niet per se 1 op 1. Veel mensen hebben er baat bij om met een vriend of vriendin toe te werken naar een bepaald doel en elkaar extra te motiveren. Personal training kan in een groep tot max 3 personen. Het voordeel daarvan is dat het ook nog eens per persoon goedkoper is dan 1 op 1. Informeer naar de voorwaarden.

Hoe lang duurt 1 PT sessie?

Een Personal training sessie duurt ± 60 minuten.

Op welke locatie wordt er getraind?

De trainingen vinden plaats bij Frans Otten Stadion en ASV Arsenal.